Horizon / VOIS Architects

first_img “COPY” Horizon / VOIS Architects Horizon / VOIS ArchitectsSave this projectSaveHorizon / VOIS Architects ArchDaily Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/880114/horizon-vois-architects Clipboard Area:  260 m² Year Completion year of this architecture project CopyAbout this officeVOIS ArchitectsOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesParosGreecePublished on September 24, 2017Cite: “Horizon / VOIS Architects” 24 Sep 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogWoodTechnowoodPergola SystemsWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialCommunications2NIntercom – 2N® IP BaseSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE Pyramid/HippedConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMWood Boards / HPL PanelsBruagWall Cladding – MDF Perforated PanelsStonesMikado QuartzQuartz Slab – ClassiqueFloorsFranken-SchotterFlooring Panels – Dietfurt LimestoneWindowspanoramah!®ah! CornerFittingsSaliceStorage Accessories – Excessories, Pull- outArmchairs / Couches / Futons / PoufsEmuSeating System – TamiMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?海平线别墅 / VOIS Architects是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Products used in this ProjectFaucetsDornbrachtBathroom Fittings – TARAFaucetsDornbrachtKitchen Fittings – Tara.Windowspanoramah!®ah!38 – FlexibilityLandscape Architect:ECOSCAPESConstruction:Doriki TechnikiLight Design:HALOBathroom Fittings:DornbrachtCasings:PanoramaHardware:Pien boon for formaniCeiling Fan:BoffiDesign Team:Sinanioti Fania, Vordoni Katerina, Georgiou-Richter MarthaCity:ParosCountry:GreeceMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Athina SouliText description provided by the architects. The summer house was designed by VOIS architects in 2012. The name, “H_orizon”, derives from the two basic elements of the design. “H” constitutes the configuration of the building that resembles the shape of the letter, where the main volumes expand symmetrically along the axis SW – SE. “Orizon”, from the aim of the design and the need for the house to remain in continuous connection to the open “orizon”.Save this picture!ElevationsSave this picture!© Erieta AttaliThrough the void, created between the two main volumes, a frame is created that captures the perpetual energy and alternating images of the sea horizon. This element remains as a focal point of the house that concentrates on daily family activity and movements of the natural scenery. At the same time it is the point from which the viewpoints begin and extend.Save this picture!© Athina SouliThe house emerges from the landscape and the landscape evolves linearly as an extension of the house. The entrance to the house happens through an extended pathway that is surrounded by an inclined plane. The gradual walk leads the visitor towards the main living area.Save this picture!© Athina SouliThe seating area is created on a recessed level in order to allow for unobscured views. The bedrooms and supporting areas are situated in a balanced manner on each side of the main axis. The pool situated in front of the living area follows the linear direction towards the horizon emerging the blue surfaces of the water.Save this picture!© Athina SouliProject gallerySee allShow lessPETRA. The Stone Atelier / Fran Silvestre ArquitectosSelected ProjectsThe Exchange / Oyler Wu CollaborativeSelected Projects Share CopyHouses•Paros, Greece Architects: VOIS Architects Area Area of this architecture project Projects Manufacturers: Dornbracht, panoramah!®, Boffi, Mafi Products translation missing: en-US.post.svg.material_description Year:  Photographs Save this picture!© Erieta Attali+ 27 Share Photographs:  Erieta Attali, Athina Souli Manufacturers Brands with products used in this architecture project Greece ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/880114/horizon-vois-architects Clipboard “COPY” 2016last_img