MISA Studio / Wanjing Design

first_img Area:  600 m² Year Completion year of this architecture project Projects Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/800705/misa-studio-misa Clipboard MISA Studio / Wanjing Design 2016 MISA Studio / Wanjing DesignSave this projectSaveMISA Studio / Wanjing Design Save this picture!© Shen Qiang+ 37 Share CopyHouses, Offices•Hangzhou, China China ArchDaily Architects: Wanjing studio Area Area of this architecture project “COPY” “COPY” Photographs:  Shen QiangSave this picture!© Shen QiangText description provided by the architects. The project is a high-level personal studio of an artificial intelligence company, located in a hollow old factory building. Its design is to be in the moment work and living in a single unified environment will be the city’s abandoned space into a multi-dimensional interesting living space.Save this picture!© Shen QiangOwners demand is very easy. The design of a wood workshop with a temporary residence. It can support a large dog, and you can park Ural (a motorcycle)Save this picture!© Shen QiangSave this picture!© Shen QiangThe original space between the two plants and the space is a shipping channel, the top left the original lightweight steel roof. The original structure of the house, space, use, does not fit existing design requirements. How to reshape the form of space in a new living experience is critical to the overall design.Save this picture!© Shen QiangDesigners insert a box-shaped space divided into three functional space in the original application for the second floor of the fixed-level high school , and in the space into the two courtyards.Save this picture!Designers want to create such a rich experience of residential space. There is no good environment around this building from the outside. But into the interior will find it , because there are very bright atrium and another internal courtyard occupied the entire one-third area. It provides a contact with nature, and reveals all aspects of nature, is the center of work and life, but also a device replaces the disappearing light, wind, rain and other natural objects in the modern city . Sky light infiltrates into yard, casting a deep shadow on the wall and yard.Save this picture!© Shen QiangIndoor space outdoor, natural through the  Light Court was introduced into the interior, the new form of life has also assumed a serious side. “In this case, the design that contact with the natural life is more important than convenience.”Save this picture!© Shen QiangThe first floorThe main function of the first floor for the wood workshop, the entire space without any partition space, the structure of the column and the concrete directly constitute the main visual elements of space. Through a huge automatic sliding door, Ural can be directly into the internal space, and for the wooden work area provides a flexible workspace. Save this picture!© Shen QiangThe second floorThe second floor is the reception room and open kitchen and living room.Living room, reception room and open kitchen different functional areas here are organic combination .The first floor staircase and the second floor opening walkway will be connected to the two functional space. The external area of the reception area can be moved open, connecting the indoor atrium and outdoor view of the landscape.Save this picture!© Shen QiangBedroom door opened, through an inner courtyard, into the most intimate living space, in a small space with more rich empty experience.The third floorLeave extra space on the third floor to provide more possibilities for use of the light, from the redesigned planking into the interior space, showing a rich light and shadow.Save this picture!© Shen QiangProject gallerySee allShow lessBalaguer Courthouse / ArquitecturiaSelected ProjectsSkyVille / WOHASelected Projects Share Photographs Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/800705/misa-studio-misa Clipboard CopyAbout this officeWanjing studioOfficeFollowProductsWoodSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesOfficesHangzhouChinaPublished on December 09, 2016Cite: “MISA Studio / Wanjing Design” 08 Dec 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodGRP Siding Façade SystemPlasticsMitrexSolar SidingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic RoyalSystems / Prefabricated PanelsKalwall®Translucent WalkwaysPanels / Prefabricated AssembliesIsland Exterior FabricatorsSpecialty Facade SystemsLightsLouis PoulsenLamps – LP Slim BoxWoodBruagAcoustic Panels with LEDTiles / Mosaic / GresiteHisbalitMosaic Tiles – Palm SpringsMineral / Organic PaintsKEIMBlack Concrete – Concretal®-BlackSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Smart CeilingsDoorsGorter HatchesFloor Door – Fire RatedBricksDEPPEWaterstruck Bricks – 1622/1635ekws DFMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?MISA工作室 / 万境设计是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img